IpřeszimuWoltairgarantujerychlouinstalaci

I přes zimu Woltair garantuje rychlou instalaci

Nepříznivé počasí v zimních měsících může zkomplikovat montáž tepelného čerpadla i fotovoltaiky. My se ale na to vymlouvat nebudeme a i v tomto období vám zajistíme rychlou a spolehlivou instalaci do 50 dní. Pokud bychom to nestihli, získáte 50% slevu na celé dílo.

Nepříznivé počasí v zimních měsících může zkomplikovat montáž tepelného čerpadla i fotovoltaiky. My se ale na to vymlouvat nebudeme a i v tomto období vám zajistíme rychlou a spolehlivou instalaci do 50 dní. Pokud bychom to nestihli, získáte 50% slevu na celé dílo.

Jsme tu pro vás po celý rok

Za sychravého počasí, by si většina lidí přála zůstat někde v teple, pod dekou a s hrnkem voňavého čaje, nebo možná usnout zimním spánkem a probudit se až na jaře. My ve Woltair ale taková nutkání rádi překonáme a ochotně budeme dál našim zákazníkům instalovat tepelná čerpadlafotovoltaiku, jako by se nechumelilo. 

Jistota pro vás, bezpečnost pro naše techniky

V zimě však není ve hře jen nepohodlí našich techniků, kteří jsou vystaveni nepřízni počasí. Pokud jsou povětrnostní vlivy skutečně extrémní, jsou některé úkony nerealizovatelné nebo je jejich provedení vysoce rizikové. A protože nám jde nejen o blaho zákazníků, ale také o bezpečnost našich pracovníků, musíme za určitých podmínek montáž odložit, a to z důvodu vnějších vlivů, které není v našich silách ovlivnit. 

Nejrizikovější jsou samozřejmě práce při montáži fotovoltaiky na střechu. Ty není možno provádět, pokud:

  • je silný vítr,
  • teplota přes den nedosáhne alespoň +5 °C,
  • na střeše je vlhkost, sněhová pokrývka nebo námraza

Nízké teploty komplikují i instalaci tepelného čerpadla, zejména stavební přípravy, které je před jeho montáží potřeba dokončit (i zde platí, že by teplota neměla klesnout pod 5 °C). Při silných mrazech odkládá instalaci i řada zákazníků, kteří na výměnu zdroje tepla raději počkají, až se alespoň trochu oteplí. Samotná instalace sice obvykle nezabere déle než 3 dny, ale pokud má dům vysoké tepelné ztráty, může i během této krátké doby teplota uvnitř domu citelně poklesnout.  

Za „vyšší moc“ se schovávat nebudeme. Jsme transparentní

Každý dodavatel má ve smluvních podmínkách bod, který stanoví, že dojde-li k nepředvídatelným okolnostem (tedy právě k zásahu vyšší moci), které znemožňují instalaci, může dobu dodání prodloužit, aniž by se zákazník mohl domáhat kompenzace z prodlení. A je dost pravděpodobné, že k takovým situacím bude v zimě z důvodu nízkých teplot, námrazy nebo sněhové pokrývky docházet relativně často. 

My se ale na tento bod odvolávat nechceme. Chceme být maximálně transparentní a nemáme v plánu slibovat vám něco, co bychom nemohli s naprostou jistotou dodržet. Proto jsme s platností od 4. 11. 2023 upravili na období podzim/zima garanci instalace do 50 pracovních dní. Tak si vy i my můžeme být jistí, že montáž vašeho nového zařízení proběhne ve stanovené lhůtě. Pokud bychom to nestihli, dostanete na celé dílo 50% slevu. Žádné právní kličky.

Kontaktujte nás a sjednejte si nezávaznou schůzku, která vás přiblíží k pořízení vysněného tepelného čerpadla nebo fotovoltaiky. Navrhneme vám řešení na míru, postaráme se o precizní montáž a vyřídíme za vás i dotace. Na nás se můžete spolehnout. 

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?

Separátor

Další články na téma o nás