Woltair Academy pořádá od srpna 2022 školení i v Brně

Woltair Academy pořádá od srpna 2022 školení i v Brně

Vzhledem k neustále vzrůstající poptávce po tepelných čerpadlech a fotovoltaice roste také zájem o odborné vzdělávání v této oblasti, aby byl dostatek kompetentních techniků, kteří instalace těchto energetických zařízení provádějí. Proto naše Woltair Academy jede na plné obrátky, a to i během letních měsíců.

Vzhledem k neustále vzrůstající poptávce po tepelných čerpadlech a fotovoltaice roste také zájem o odborné vzdělávání v této oblasti, aby byl dostatek kompetentních techniků, kteří instalace těchto energetických zařízení provádějí. Proto naše Woltair Academy jede na plné obrátky, a to i během letních měsíců.

První polovina roku 2022: desítky školení, stovky účastníků

Ve Woltair Academy, která je propojená s největším showroomem energetických zařízení v ČR, školíme nejen naše vlastní zaměstnance, ale od roku 2021 zde pořádáme také odborné kurzy pro veřejnost. Více o tom jsme psali v článku Woltair Academy rozšiřuje nabídku odborných školení. Jen za první pololetí roku 2022 jsme uskutečnili desítky školení, na která se přihlásily stovky zájemců.

Absolventům školení, a nejen jim, nabízíme také možnost navázání externí spolupráce, díky které mohou získávat zakázky a věnovat se instalacím tepelných čerpadel nebo fotovoltaiky, aniž by se při tom museli zaobírat únavnou administrativou, sháněním materiálu či sjednáváním schůzek se zákazníky. O dalších benefitech a podmínkách partnerství s Woltair se dočtete na našem blogu.

Jsme tu pro vás v Čechách i na Moravě

Woltair působí po celé České republice (a nejen tam, přečtěte si, jak Woltair expandoval do Polska a aktuálně připravuje i rozšíření do dalších evropských zemí). V současné době posilujeme počty montážních part zejména na Moravě, protože montážních techniků byl pro tuto lokalitu obecně nedostatek. A abychom mohli zajistit vzdělávání i pro pracovníky z této oblasti, otevíráme školení v rámci Woltair Academy také na půdě VUT Brno. Již nyní se zde můžete přihlásit na kurz Pokročilé postupy u tepelných čerpadel: detailní principy v teorii a praxi. V nabídce je zatím srpnový termín (9. 8. 2022 od 9:00), další budou brzy následovat.

Montáž tepelných čerpadel pro pokročilé

Výše uvedený kurz je určen topenářům, chlaďařům, instalačním firmám a montérům tepelných čerpadel, kteří se chtějí zdokonalit ve svém oboru a rádi by si osvojili další pokročilé postupy pro správnou montáž. Lektorem školení je Ing. Marian Formánek, Ph.D., který v oboru působí od roku 2000, přednáší na VUT Brno a věnuje se také znaleckým posudkům v oblasti chladicí techniky a elektroinstalací. Garantem školení je prof. Ing. Jiří Hirš, CSc., prorektor VUT Brno.

Kurz je jednodenní (celkem 6 hodin výuky) a zaměřuje se především na tato témata:

  • Varianty a druhy tepelných čerpadel
  • Hydraulické zapojení tepelných čerpadel
  • Ekonomické výhody tepelných čerpadel

Podrobnější informace o školeních získáte na našich stránkách, kde se můžete rovnou i přihlásit na vámi zvolený termín.

Ve Woltair Academy můžete absolvovat také další školení. Vůbec největšímu zájmu se momentálně těší teoretické a praktické kurzy navrhování a montáže fotovoltaických elektráren pro rodinné domy, které jsou vždy rychle vyprodané. S rezervací termínu tedy neváhejte, ať na vás vyjde volné místo.

V nejbližší době se ve Woltair Academy budou konat následující školení:

Termín

Název kurzu

Místo konání

26. 7. 2022Praktický kurz – Montáže fotovoltaických panelů a všech následujících komponentů FVEPraha 5  – Zličín
27. 7. 2022Pokročilé postupy u tepelných čerpadel: detailní principy v teorii a praxiPraha 5  – Zličín
9. 8. 2022Pokročilé postupy u tepelných čerpadel: detailní principy v teorii a praxiVUT Brno
10. 8. 2022Praktický kurz – Montáže fotovoltaických panelů a všech následujících komponentů FVEPraha 5  – Zličín
16. 8. 2022Teoretický kurz – Navrhování a montáže fotovoltaických elektráren pro rodinné domyPraha 5  – Zličín
23. 8. 2022Pokročilé postupy u tepelných čerpadel: detailní principy v teorii a praxiPraha 5  – Zličín
24. 8. 2022Praktický kurz – Montáže fotovoltaických panelů a všech následujících komponentů FVEPraha 5  – Zličín
25. 8. 2022Teoretický kurz – Navrhování a montáže fotovoltaických elektráren pro rodinné domyPraha 5  – Zličín
8. 9. 2022Praktický kurz – Montáže fotovoltaických panelů a všech následujících komponentů FVEPraha 5  – Zličín
20. 9. 2022Praktický kurz – Montáže fotovoltaických panelů a všech následujících komponentů FVEPraha 5  – Zličín



 

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?