Zahajte topnou sezonu s nejchytřejším tepelným čerpadlem na trhu

Zahajte topnou sezonu s nejchytřejším tepelným čerpadlem na trhu

Nadcházející chladné měsíce ve vás nemusí vyvolávat chmury. Pohodu a teplo domova vám zajistí chytré tepelné čerpadlo WLTR, které se přizpůsobí vašim potřebám i změnám počasí. Pořídíte ho již od 99 000 Kč. Pozor, tato zvýhodněná cena platí pouze od 1. 9. do 15. 10. 2023.

Nadcházející chladné měsíce ve vás nemusí vyvolávat chmury. Pohodu a teplo domova vám zajistí chytré tepelné čerpadlo WLTR, které se přizpůsobí vašim potřebám i změnám počasí. Pořídíte ho již od 99 000 Kč. Pozor, tato zvýhodněná cena platí pouze od 1. 9. do 15. 10. 2023.

Ideální čas na změnu zdroje vytápění

Pokud chcete už tuto zimu topit efektivně a ekonomicky, je nejvyšší čas začít řešit výměnu zdroje tepla, abyste vše stihli ještě před začátkem topné sezony. U mnohých dodavatelů už to bude nejspíš pozdě, ale vy se můžete spolehnout, že tepelné čerpadlo od Woltair budete mít namontované do 50 pracovních dní od hotové stavební připravenosti. Jinak vám garantujeme 50% slevu.

Proč tepelné čerpadlo?

Tepelné čerpadlo je totiž z hlediska energetické náročnosti jedním z nejúspornějších a zároveň nejúčinnějších zdrojů vytápění. Navíc s chytrými funkcemi, které vám umožní nastavení přesně podle vašich potřeb. Hlavní výhody tepelného čerpadla jsou:

  • Vysoká účinnost až 350 %, která je dosažena tím, jak funguje tepelné čerpadlo (tedy díky přenosu tepla z vnějšího prostředí do interiéru).
  • Nízké provozní náklady (přibližně poloviční oproti plynovému kotli; oproti elektrokotli dokonce jen třetinové).
  • Malé nároky na provoz a údržbu. Žádné přikládání paliva ani údržba spalinových cest. Životnost čerpadla a jeho efektivitu prodlouží pravidelné servisní prohlídky jednou za rok.
  • Sofistikované ovládání. Čerpadlo můžete ovládat přes displej nebo vzdáleně pomocí mobilu či tabletu. Můžete si třeba nastavit, aby tepelné čerpadlo odebíralo elektřinu jen v nízkém tarifu, či sledovat a regulovat teplotu doma, když jste zrovna na dovolené.
  • Stabilní teplota a zdravé klima v domácnosti. Při vytápění tepelným čerpadlem se nevysušuje vzduch a vyrobené teplo se rovnoměrně šíří v prostoru.
  • Ekologie. Tepelné čerpadlo nevypouští do ovzduší žádné škodlivé emise. Každý rok s ním tak ušetříte asi 6,5 tun CO2.
  • Při přechodu z neekologického vytápění můžete na pořízení tepelného čerpadla získat dotaci až 110 000 Kč z programu Nová zelená úsporám a pokrýt tak až polovinu vstupních nákladů.

WLTR. Špičkové funkce za skvělou cenu

Není čerpadlo jako čerpadlo. Abyste mohli být s novým zařízením skutečně spokojení a fungovalo přesně podle vašich potřeb, je nutné celý systém vytápění optimálně navrhnout, zvolit kvalitní zařízení a správně a precizně ho nainstalovat. To vše vám ve Woltair zajistíme. Abyste při výběru tepelného čerpadla nemuseli přistupovat ke kompromisům, vyvinuli jsme vlastní tepelné čerpadlo WLTR. Novou generaci vytápění s vlastním regulačním systémem vyvinutým přímo experty ve Woltair. A za dostupnou cenu. V nabídce ho najdete ve 4 výkonových řadách: 9, 12, 17 a 22 kW

„Vzali jsme si to nejlepší ze všech tepelných čerpadel, abychom vytvořili všestranný výkonný stroj bez kompromisů. Ten jsme opatřili revolučním ovládáním a regulací, na jejímž vývoji jsme pracovali několik let, abychom ho přivedli k dokonalosti,“ říká o WLTR ing. Karel Náprstek, expert na tepelná čerpadla a spoluzakladatel Woltair.

Tip: Tepelné čerpadlo WLTR můžete do 15. 10. 2023 pořídit už za 99 000 Kč (jedná se o cenu samotného tepelného čerpadla, bez nákladů na montáž a materiál). Dostanete k němu záruku na 5 letZískejte podrobnou kalkulaci přímo pro váš dům na pár kliknutí díky naší online kalkulačce. 

Čím je WLTR tak výjimečné?

  • Regulace podle počasí. Přizpůsobí výkon podle aktuální venkovní teploty i předpovědi počasí.
  • Vzdálený servis online. Kompletní servisní podpora přes internet, nepřetržité připojení přes LAN a SIM kartu.
  • Personalizace. Topné režimy si nastavíte dle vlastních potřeb s přesností na hodiny.
  • 7palcový dotykový displej. Intuitivní ovládání základních i pokročilých funkcí na pár dotyků.
  • Reálné měření spotřeby. Pulzní elektroměr integrovaný přímo do rozvaděče dodá data o reálná spotřebě.
  • Elegantní design, prvotřídní provedení. Precizní řemeslné zpracování a luxusní design, který se hodí ke každému domu.

Regulační systém čerpadla WLTR vyhodnocuje aktuální vnější vlivy a předpokládaný vývoj počasí dle dat z meteostanic. Tak upravuje spotřebu v předstihu, abyste zbytečně netopili, pokud přichází oteplení, nebo vám naopak nebylo doma chladno, blíží-li se mrazy. To nejen zvyšuje komfort, ale zároveň i optimalizuje náklady na vytápění. Díky tomu je tepelné čerpadlo WLTR ještě úspornější a účinnější.

Karel Náprstek vysvětluje: „Na 7palcovém displeji si můžete nastavit topný režim dle vlastních potřeb nebo regulovat teplotu otopné vody na základě aktuální venkovní teploty. WLTR dokáže regulovat tuto teplotu také v součinnosti s předpovědí počasí pro váš region a významně tak šetřit vaši spotřebu.“ Tu pak můžete podrobně sledovat ve statistikách na 24hodinovém grafu. Reálná data zaznamenává pulzní elektroměr integrovaný do rozvaděče. 

Až 3 topné okruhy a personalizované topné režimy 

V základním provedení můžete u WLTR nastavit až 3 různé topné okruhy a nezávisle tak vytápět například jednotlivá podlaží domu nebo například i venkovní bazén. Tepelné čerpadlo můžete naučit svůj denní režim a nastavit s přesností na hodiny, jak má vytápět dům třeba o víkendu nebo když jste zrovna v práci.

Neustále online

Tepelné čerpadlo WLTR je napojené na domácí Wi-Fi, ale v případě jejího výpadku se automaticky přepne na vlastní SIM kartu, aby bylo neustále online. Díky tomu ho můžete nejen ovládat odkudkoliv, ale zároveň my můžeme okamžitě provádět na dálku servisní zásahy, pokud by to bylo potřeba. 

Díky propojení bude do budoucna tepelné čerpadlo umožňovat také komunitní sdílení energie či vzájemné propojení dalších tepelných čerpadel. Tak vznikne síť, která umožní automatickou úpravu spotřeby podle reálně přicházející změny počasí, kterou zaznamenají okolní zařízení.

Základní parametry aneb WLTR v číslech

  • Výkonové varianty 9 / 12 / 17 / 22 kW
  • Záruka na tepelné čerpadlo 5 let
  • Stovky kusů skladem
  • Spolehlivý výkon i při venkovní teplotě -28 °C
  • Chladivo R32 šetrné k planetě
  • Provozní teplota vody až 55 °C
  • COP 2,39 / 2,43 / 2,65 / 2,76 (-12 °C)

Udělejte první krok k vytápění budoucnosti

Nové vytápění máte na dosah. Navrhneme vám to nejlepší řešení na míru. Tepelné čerpadlo WLTR vám nainstalujeme do 50 pracovních dní, vyřídíme za vás žádost o dotaci a pomůžeme s vhodným financováním. Poskytneme vám záruku 5 let a spolehlivý zákaznický servis. Neváhejte a kontaktujte nás na bezplatné lince 800 88 77 22 nebo rovnou vyplňte naši kalkulačku a získejte ihned nezávaznou nabídku na WLTR čerpadlo. 

Hledáte řešení na míru svému domu a spotřebě?

Spustit kalkulačku